Candela Bisericii arde pentru toţi!



vineri, 18 ianuarie 2013

O tanara a refuzat sa-si avorteze copilul dupa ce a vazut ecografia 3D


     O mama din Marea Britanie a ignorat sfatul de a avorta copilul ei, afectat de un handicap grav, dupa ce a vazut aceasta scanare 3D cu el. Imaginea uimitoare a convins-o pe Katyia Rowe sa sfideze avertismentele medicilor si sa mearga pana la capat cu nasterea.
O scanare la trei luni arata ca totul este in regula, dar o scanare la 20 de saptamani a aratat complicatii. Dupa teste suplimentare, medicii au anuntat-o pe Katyia ca creierul copilului nu s-a format in mod corespunzator si el se va naste cu handicap grav.
Cuplul, din Telford, Shrops, au fost avertizati de catre expertii de la Spitalul de Copii din Birmingham ca fiul lor nu ar putea merge sau vorbi si ar avea nevoie ingrijire continua.
Din pacate, copilul a supravietuit doar noua ore dupa ce a venit pe lume. Cu toate acestea, Katyia nu regreta decizia, pentru a putut sa-si tina fiul in brate.
"Ar fi trebuit sa fac mai multe ecografii, pentru ca medicii sa-si dea seama exact de gravitatea malformatiilor, insa cand l-am vazut jucandu-se in burta mea, mi-am dat seama ca nu-i pot refuza dreptul la viata. Daca putea zambi si sa se joace, atunci merita sa se bucure de viata care ii era rezervata. Doar pentru ca viata lui urma sa fie scurta sau diferita, asta nu insemna ca nu merita sa aiba parte de ea", si-a explicat tanara de 26 de ani hotararea.

Niciun comentariu:

Legaturii Ortodoxe

  1. MITROPOLII, ARHIEPISCOPII, EPISCOPII ROMÂNEŞTI
  2. BISERICI, MĂNĂSTIRI, PAROHII ROMÂNEŞTI
  3. SITE-URI ALE ALTOR BISERICI ORTODOXE
  4. PAGINI PERSONALE
  5. PAGINI DIVERSE
  6. ALTELE